052 77 00 67

Gezellige tearoom
Heerlijke versnaperingen en desserts

Brasserie Tegentij is niet alleen een gezellig restaurant, maar ook tearoom in Hamme. Loop binnen in onze tearoom en laat u leiden door de heerlijke geur van versgebakken pannenkoeken en wafels.

Openingsuren tearoom

Heeft u zin in een verfrissend drankje of eerder in een warme chocolademelk of koffie om op te warmen? Bij ons kunt u terecht voor een gezellige babbel met vrienden of een leuk uitje met het hele gezin. Bij een drankje hoort natuurlijk ook een hapje. Daarom bieden wij u de keuze uit enkele heerlijke versbereide snacks. De keuken van de tearoom is elke dag tussen 15.00 en 17.00 geopend, behalve op dinsdag en woensdag, onze sluitingsdagen.

Versbereide snacks

Wij serveren onder andere verse pannenkoeken, knapperige wafels en romige ijscoupes in onze tearoom. Waar u ook zin in heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben veel aandacht voor de kwaliteit van onze gerechten en garanderen dan ook dat alles dat wij serveren huisbereid is, met verse producten. Kom langs in onze tearoom in Hamme en proef het verschil.

Gevarieerde kaart

Dagverse producten

Online reserveren