052 77 00 67

Uniek restaurant met lekkere gerechten
Tegen de stroom in

Even voorstellen: wij zijn kok Sofie Meirhaeghe en zaalbeheerder Sander Van Lierde, de uitbaters van Brasserie Tegentij. Na zo’n tien jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende restaurants hebben we besloten om een eigen zaak op te richten. Onze brasserie bestaat dus nog maar net, maar weet zich toch al te onderscheiden door onze een eigen, unieke visie. Wij willen tegen de stroom ingaan. Kom daarom een keertje langs en ontdek het zelf.

Onze naam

De naam van ons restaurant, Brasserie Tegentij, is geïnspireerd op het vele water dat Hamme omringt. Daarnaast is de naam afgeleid van een bijnaam van een verre voorvader van zaalbeheerder Sander, een schipper die er niet voor terugschrok om stevig tegen de stroom in te varen. Dit is dan ook wat wij met ons nieuw restaurant willen bereiken. We willen iets anders aanbieden, een gezellige sfeer voor iedereen, jong en oud.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Daarom houden we onze kaart bewust beperkt. Wij gaan liever voor een gelimiteerd aanbod aan lekkere gerechten te Hamme, waarvan we zeker zijn dat ze in kwaliteit en smaak niet te evenaren zijn. Wij bieden gerechten met verse en gevarieerde ingrediënten, zodat het toch altijd verrassend nieuw blijft smaken. Wij willen daarnaast met seizoensgebonden en streekgebonden producten werken in onze suggestiemenu’s. Kom bij ons langs in Hamme of reserveer een tafel en proef zelf het verschil!

Reserveer nu online!

Gevarieerde kaart

Dagverse producten

Online reserveren